Nimikointituotteiden käyttämisen hyödyt | Nimilaput.fi
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Ilmainen toimitus!
Nimikointituotteiden käyttämisen hyödyt
30
April

Nimikointituotteiden käyttämisen hyödyt

  • Laura T.

Käypä lapsesi sitten koulua, päiväkotia tai kesäleiriä, haluat varmasti varmistaa, että he nauttivat, oppivat runsaasti uusia asioita ja ovat turvassa koko ajan.

Nykyisin useimmissa edellä mainituissa paikoissa kannustetaan lapsia viettämään mahdollisimman paljon aikaa ulkona ja ottamaan osaa liikuntatunneille sekä muihin fyysisiin aktiviteetteihin. Tällaisten aktiviteettien aikana on tärkeää varmistaa, että sekä lapsesi että hänen tarvikkeensa on nimikoitu.

Onneksi tuotevalikoimamme tarjoaa sinulle mielenrauhaa lapsesi ollessa poissa kotoa. Millaisia etuja siis saat valitsemalla tuotteitamme?

Ne vähentävät vaatteiden katoamisen vaaraa

Ei ole olemassa mitään turhauttavampaa kuin tilanne, jossa lapsesi hävittää toistuvasti hupparinsa tai ottaa vahingossa jonkun toisen lapsen hupparin pukuhuoneessa pukeutuessaan liikuntatuntia varten. Erityisen paljon vaatteiden katoamista ja vaihtumista tapahtuu päiväkodeissa, joissa on kerralla runsaasti pieniä lapsia vaihtamassa vaatteita. Usein vaatteiden katoamiseen tai vaihtumiseen on syynä se, ettei vaatteita ole nimikoitu asianmukaisesti. Valitse silitettävät nimilappumme, jotka sopivat vaatteiden nimikoimiseen, ja jotka on helppo kiinnittää yksinkertaisesti tavallisella silitysraudalla silittämällä. Kiinnitä lappuja collegepaitoihin, t-paitoihin, huppareihin ja mekkoihin. Näin sekä lapsi itse että hänen luokka- tai päiväkotikaverinsa tunnistavat vaatteet lapsesi vaatteiksi. Nämä nimilaput ovat niin laadukkaita, että ne pysyvät paikoillaan eikä niitä voi vaatteeseen kiinnittämisen jälkeen poistaa.

Ne lisäävät lapsesi turvallisuutta hänen ollessaan uusissa paikoissa

Ehkäpä lapsesi on lähdössä luokkaretkelle alueelle, jossa hän ei ole koskaan ollut tai kesäleirille, joka sisältää runsaasti ulkoilma-aktiviteetteja. Molemmissa tapauksissa lapsesi lähtiessä paikkoihin, joissa he eivät ole ennen olleet, on olemassa eksymisen vaara. Monilla lapsilla on tapana vaellella sinne tänne, jolloin he saattavat ajautua eroon ryhmästään. Jos lapsellasi on tapana käyttäytyä näin, sinua saattaa jännittää päästää lastasi luokkaretkille. Uudelleen käytettävät lasten rannekkeemme ovat täydellinen keino mielenrauhan saamiseksi, kun lapsesi on lähdössä matkaan.

Rannekkeet kestävät vettä, minkä ansiosta ne soveltuvat täydellisesti myös vesiaktiviteetteihin. Kirjoita nimesi ja osoitteesi rannekkeeseen, samoin kuin muut yhteystietosi. Rannekkeen ansiosta lapsesi kenties lähtiessä vaeltelemaan tai eksyessä sinuun voidaan ottaa yhteyttä saman tien ohikulkijan löytäessä lapsen.

Lapsesi rakastaa niitä

Lapselle ei kannata valita jotakin, mistä hän ei pidä tai minkä hän kokee epämiellyttäväksi, erityisesti, jos juuri kyseisen tuotteen on tarkoitus tuoda heille turvaa, koska jos lapsi ei pidä tuotteesta, hän yrittää saada sen irti tai jopa kieltäytyy käyttämästä sitä. Rannekkeitamme on tarjolla 18 erilaisessa mallissa, joihin kuuluvat viikingit ja ritarit miekkoineen sekä prinsessoineen, jotka heiluttavat taikasauvojaan. Lapset rakastavat näitä kuvioituja rannekkeita, jotka tuovat heille sekä mielihyvää että turvaa!

Tagit: lapset, päiväkoti, koulu, silitettävät nimilaput vaatteisiin, uudelleen käytettävät lasten rannekkeet