Nimirannekkeet lapsille | Ilmainen toimitus | Nimilaput.fi
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Ilmainen toimitus!

Nimirannekkeet lapsille

Uudelleenkäytettävät rannekkeemme on helppo kiinnittää. Rannekkeeseen voi kirjoittaa vedenkestävällä kynällä vanhemman yhteystiedot, nimen sekä muut tärkeät tiedot. Erityisen hyödyllinen ranneke on liikuttaessa lapsen kanssa erilaisissa tapahtumissa, konserteissa, rannalla, eläintarhassa tai vaikkapa luokkaretkellä.

Tuotteen kuvaus

Uudelleenkäytettävät nimirannekkeemme ovat oivallinen apu ja turvaväline aktiivisille perheille, jotka liikkuvat lasten kanssa esimerkiksi suurissa tapahtumissa ja pelkäävät lapsen eksyvän ihmismassan keskellä. Ranneke on helppo kiinnittää lapsen ranteeseen ja rannekkeen kauniin ulkonäön ansiosta lapsi pitää ranneketta mielellään. Rannekkeeseen voi kirjoittaa vedenkestävällä kynällä vanhemman yhteystiedot, nimen sekä muut tärkeät tiedot, joiden avulla lapsen huoltajaan saadaan helposti yhteys, jos lapsi sattuu eksymään. Erityisen hyödyllinen ranneke on liikuttaessa lapsen kanssa erilaisissa tapahtumissa, konserteissa, rannalla, eläintarhassa tai vaikkapa luokkaretkellä sekä sellaisille lapsille, jotka eivät vielä osaa kertoa vanhemman puhelinnumeroa tai ovat muutoin erityisen ujoja vieraiden ihmisten seurassa.

Rannekkeissa on valittavana useita kivoja, lasta kiinnostavia teemoja, kuten hai-, auto-, kukka- ja pöllö-teemat. Mieleinen ranneke löytyy varmasti niin tytölle kuin pojallekin. Rannekkeet ovat kestäviä ja pysyvät hyvin lapsen kädessä. Ne lisäävät lapsen turvallisuutta sekä vanhempien mielenrauhaa perheen harrastaessa tai käydessä erilaisissa tapahtumissa. Rannekkeessa vanhemman yhteystiedot kulkevat turvallisesti lapsen mukana ja ranneketta vilkaisemalla vieras aikuinen voi helposti löytää tarvittaessa lapsen vanhemman yhteystiedot.