Nimilaput Blogi | Nimilaput.fi
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Nimilaput.fi Blogi

Mistä tiedät, milloin lapsesi on turvallista tavata ystäviä ilman aikuisen läsnäoloa? 16
November

Mistä tiedät, milloin lapsesi on turvallista tavata ystäviä ilman aikuisen läsnäoloa?

 • Laura T.

Jokaisella on oma mielipiteensä siitä, missä iässä lasten pitäisi antaa mennä ulos ystävien kanssa ilman vanhempien valvontaa. Tämä ikäjakauma jakautuu yleensä ikiin kahdeksan ja kaksitoista, mutta riippuu pitkälti myös yksittäisestä lapsesta ja siitä, kuinka valmiita vanhemmat ajattelevat lapsen olevan ulkoilemaan ilman heitä.

5 maalaamista sisältävää peliä, joita lapsesi rakastaa 22
September

5 maalaamista sisältävää peliä, joita lapsesi rakastaa

 • Laura T.

Maalaaminen on täydellinen aktiviteetti, joka inspiroi luovuutta ja lapsesi varmasti rakastavat sitä sotkua, joka syntyy heidän yhdistellessään värejä ja luodessaan eläviä taideteoksia. Mutta maalaamisen ei tarvitse olla niin kovin taiteellista, vaan sitä voidaan käyttää myös monissa peleissä.

Parhaat puutarha-aktiviteetit kesälomalla 15
July

Parhaat puutarha-aktiviteetit kesälomalla

 • Laura T.

Kesä on vihdoin saapunut ja koulujen kesälomat ovat aivan kulman takana. Jos etsit hauskaa ja helppoa tapaa saada lapset pois ruutujen äärestä nauttimaan puutarhasta, nämä ulkoilma-aktiviteetit ovat juuri sitä, mitä tarvitaan ulkoilmaleikkejä varten.

Miksi sinun kannattaa valita lapsellesi World Cup 2018 -rannekkeet? 30
May

Miksi sinun kannattaa valita lapsellesi World Cup 2018 -rannekkeet?

 • Laura T.

Suurin osa lapsista on kiinnostunut jalkapallosta, joten he ovat varmasti innoistaan World Cupista, joka on alkamassa ensikuussa. Tapahtumaa voidaan pitää maailmanlaajuisesti tunnustetun urheilulajin juhlana. Lapsellesi se on tilaisuus kannustaa suosikkijoukkuettaan.

Kaikki mitä lapsesi tarvitsee penaaliinsa 23
May

Kaikki mitä lapsesi tarvitsee penaaliinsa

 • Laura T.

Kaikki lapset tarvitsevat koulua varten penaalin, joka on kätevä myös kotitehtäviä tehtäessä tai kun lapsi haluaa piirtää tai askarrella kotona.

5 asiaa, jotka lapsesi oppii ollessaan kesäleirillä 11
May

5 asiaa, jotka lapsesi oppii ollessaan kesäleirillä

 • Laura T.

Kesäleiri on täydellinen ympäristö lapsellesi oppia uusia asioita, kasvattaa itseluottamusta sekä saada uusia ystäviä. Kouluun liittyvien paineiden ulottumattomissa monet lapset kukoistavat, oppivat lisää itsestään ja kehittävät elämässä tarvittavia taitoja, joita he eivät voisi oppia luokassa.

Onko lapsesi valmis olemaan yksin kotona? 04
May

Onko lapsesi valmis olemaan yksin kotona?

 • Laura T.

Useimmille vanhemmille kysymys siitä, milloin he voivat jättää lapsensa yksin kotiin ensimmäistä kertaa on haastava. Kysymys lasten turvallisuudesta ja turvallisuudentunteesta ovat varmasti ensimmäisinä mielessäsi, minkä lisäksi mielessäsi risteilee varmasti skenaarioita siitä, mitä voisi pahimmillaan tapahtua jättäessäsi lapsen yksin kotiin.

Nimikointituotteiden käyttämisen hyödyt 30
April

Nimikointituotteiden käyttämisen hyödyt

 • Laura T.

Käypä lapsesi sitten koulua, päiväkotia tai kesäleiriä, haluat varmasti varmistaa, että he nauttivat, oppivat runsaasti uusia asioita ja ovat turvassa koko ajan.

Mitä hyötyä on lapsen lähettämisestä kesäleirille? 23
April

Mitä hyötyä on lapsen lähettämisestä kesäleirille?

 • Laura T.

Kun sää lämpenee ja päivät pitenevät, on lapsillasi mahdollisuus viettää tavallista enemmän aikaa ulkona leikkien auringonpaisteessa. Kyllä, kesä on jo hyvää vauhtia tulossa, joten on myös todennäköistä, että lapsesi koulu suunnittelee kesäleirimatkaa tai että mietit jo kuumeisesti, voisiko lapsesi viettää osan kesästä kesäleirillä työpäiviesi aikana. Jos lapsesi on päiväkodissa, saattaa myös päiväkoti suunnitella erilaisia kesäisiä retkiä.

Kuinka suojelet lastasi koulussa, jos hänellä on allergioita? 18
April

Kuinka suojelet lastasi koulussa, jos hänellä on allergioita?

 • Laura T.

Jos lapsesi kärsii allergioista, saattaa tästä aiheutua runsaasti huolta, erityisesti lapsen aloittaessa koulun, jolloin et ole itse vahtimassa huolellisesti mitä lapsesi syö eikä lapsesi ole enää valvovan silmäsi alla.

Mitä kannattaa pakata mukaan, kun lapsesi on lähdössä leirikouluun? 16
April

Mitä kannattaa pakata mukaan, kun lapsesi on lähdössä leirikouluun?

 • Laura T.

Pakkaatpa sitten lapsesi ensimmäistä tai viidettä leirikoulua varten, kannattaa pitää mielessä tietyt tavarat, jotka tulee muistaa pakata varmistaaksesi, että lapsesi pysyy kuivana ja lämpimänä, hänellä on hauskaa ja että leirikoulu sujuu mahdollisimman turvallisissa merkeissä.

Terveellisiä välipalaideoita lapsille vaikkapa kerhoon tai metsäretkelle mukaan otettaviksi 12
April

Terveellisiä välipalaideoita lapsille vaikkapa kerhoon tai metsäretkelle mukaan otettaviksi

 • Laura T.

Lähettäessäsi taaperon kerhoon tai lähtiessäsi hänen kanssaan vaikkapa metsäretkelle, on tärkeää pakata mukaan jotakin terveellistä välipalaa, jotta lapsesi jaksaa touhuta koko päivän.

Miksi lemmikkieläimen ottaminen lapselle on hyvä idea 04
April

Miksi lemmikkieläimen ottaminen lapselle on hyvä idea

 • Laura T.

Suunniteltaessa lemmikin ottamista perheeseen saatat olla huolissasi lemmikin aiheuttamasta sotkusta sekä vastuusta, joka kulkee käsi kädessä lemmikin omistamisen kanssa. Samalla lemmikkieläimen omistamisesta ja siitä, että annat lapsesi valita itselleen karvaisen lemmikin, on hyötyä monin eri tavoin.