Nimilaput Blogi | Nimilaput.fi
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Ilmainen toimitus!

Nimilaput.fi Blogi

Parhaat vinkit, joiden avulla opetat lapsen pukeutumaan itse 19
March

Parhaat vinkit, joiden avulla opetat lapsen pukeutumaan itse

 • Laura T.

Aamut pienten lasten kanssa voivat olla vanhemmille yhtä tuskaa. Parhaimmillaankin lasten saaminen ylös sängystä, syöminen ja pukeminen päiväkoti- tai koulupäivää varten voi olla stressaavaa, joten kun lapsesi alkaa kiinnostua pukeutumisesta itsenäisesti aamuisin, tämä on varmasti hieno juttu, eikö?

Kadonneen kengän mysteeri 12
March

Kadonneen kengän mysteeri

 • Laura T.

Kuten useimmille vanhemmille tapahtuu, niin jossakin vaiheessa myös sinun lapsesi palaa koulusta tai päiväkodista ilman toista kenkää ja vietät loputtomalta tuntuvan ajanjakson etsien kenkää lapsen laukusta, autosta ja joka paikasta, jonne kadonnut kenkä olisi mahdollisesti voinut jäädä.

Ovatko perinteiset lelut parhaita lapsen kehityksen kannalta? 05
March

Ovatko perinteiset lelut parhaita lapsen kehityksen kannalta?

 • Laura T.

Näyttää siltä, että vanhempia pommitetaan joka viikko mainoksin, jotka esittelevät seuraavaa tärkeää asiaa lelujen saralla – lelua, joka lupaa tuntikausien loputonta hauskanpitoa sekä ominaisuuksia, jotka tekevät pienestä prinssistäsi tai prinsessastasi neron.

Kuinka vähentää aamukiirettä ja stressiä käyttämällä Nimilaput.fi-verkkokaupan nimilappuja ja nimitarroja kenkiin 01
March

Kuinka vähentää aamukiirettä ja stressiä käyttämällä Nimilaput.fi-verkkokaupan nimilappuja ja nimitarroja kenkiin

 • Laura T.

Kysy keneltä tahansa vanhemmalta, mikä on heidän päiviensä stressaavin aika, ja voit vaikka löydä vetoa, että useimmat heistä sanovat epäröimättä aamujen olevan kaikista haastavimpia.

3 ravintorikasta aamupalaideaa kiireisiin aamuihin 18
February

3 ravintorikasta aamupalaideaa kiireisiin aamuihin

 • Laura T.

Kadonneiden koulukirjojen, jääkuutioksi jäätyneen auton ja yön aikana kadonneiden liikuntavaatteiden pyörteessä jopa kaikista organisoituneimmat vanhemmat saattavat kokea aamut haastavina.

Kuinka välttää lapsen kouluvaatteiden katoaminen 04
February

Kuinka välttää lapsen kouluvaatteiden katoaminen

 • Laura T.

Jos lapsesi aloittaa pian “isojen koulussa” tai jos olet väsynyt soittelemaan ympäriinsä muiden lasten vanhemmille yrittäessäsi etsiä lapsesi kadonneita vaatekappaleita, on ehkä aika hankkia nimilappuja kouluvaatteita varten.

4 vinkkiä, jotka auttavat lastasi sisäistämään joulun todellisen merkityksen 21
December

4 vinkkiä, jotka auttavat lastasi sisäistämään joulun todellisen merkityksen

 • Laura T.

On taas se aika vuodesta, jolloin vietämme koko päivän yhdessä perheidemme kanssa, juhlien, nauraen, syöden röykkiöittäin ruokaa ja saaden valtavasti lahjoja. Olemme niin lumoutuneita tämän vuodenajan kodikkuudesta, että on usein helppo unohtaa, mistä joulussa on todella kyse.

Onko lelujen jakaminen avain vanhemmille jouluisia paineita vastaan? 20
December

Onko lelujen jakaminen avain vanhemmille jouluisia paineita vastaan?

 • Laura T.

Jälleenmyyjät odottavat joulun 2018 olevan jättimenestys lelujen myynnin saralla. Kaiken ikäisille lapsille suunnattuja leluja odotetaan menevän kaupaksi jälleen runsain mitoin ja joulun alusaika onkin oivallista sesonkiaikaa lelukaupoille.

Ulkoiluideoita jouluiltaa varten perheille, joissa on pieniä lapsia 17
December

Ulkoiluideoita jouluiltaa varten perheille, joissa on pieniä lapsia

 • Laura T.

Kaikki juhla-ajan ihmetys ja jännitys tekee joulusta aivan erityistä aikaa pienille lapsille, joten se on upea mahdollisuus saada heidät ulkoilemaan ja hankkimaan kokemuksia siitä kaikesta, mitä luonto voi tarjota tänä vuoden taianomaisena aikana.

Miksi kännykän seuranta -applikaatiot ovat oivallinen tapa tarjota lisää itsenäisyyttä vanhemmille lapsille 29
November

Miksi kännykän seuranta -applikaatiot ovat oivallinen tapa tarjota lisää itsenäisyyttä vanhemmille lapsille

 • Laura T.

Kaikki vanhemmat pelkäävät aikaa, jolloin lapsi alkaa painostaa saadakseen yhä enemmän ja yhä suuremmassa määrin itsenäisyyttä sekä mahdollisuuden tehdä asioita ilman vanhempia.

Kuinka kertoa lapsille vieraiden ihmisten vaarasta aiheuttamatta turhaa huolta 22
November

Kuinka kertoa lapsille vieraiden ihmisten vaarasta aiheuttamatta turhaa huolta

 • Laura T.

Lapset ovat luonnostaan luottavaisia toisia aikuisia kohtaan, ovathan he kokeneet ystävällisyyttä ja lämpöä perheenjäsenten, opettajien sekä terveydenhuollon ammattilaisten taholta, joten on helppo ymmärtää, miksi heidän saattaa olla hieman vaikeaa ymmärtää vieraiden ihmisten aiheuttamaa vaaran mahdollisuutta.

Mistä tiedät, milloin lapsesi on turvallista tavata ystäviä ilman aikuisen läsnäoloa? 16
November

Mistä tiedät, milloin lapsesi on turvallista tavata ystäviä ilman aikuisen läsnäoloa?

 • Laura T.

Jokaisella on oma mielipiteensä siitä, missä iässä lasten pitäisi antaa mennä ulos ystävien kanssa ilman vanhempien valvontaa. Tämä ikäjakauma jakautuu yleensä ikiin kahdeksan ja kaksitoista, mutta riippuu pitkälti myös yksittäisestä lapsesta ja siitä, kuinka valmiita vanhemmat ajattelevat lapsen olevan ulkoilemaan ilman heitä.

5 maalaamista sisältävää peliä, joita lapsesi rakastaa 22
September

5 maalaamista sisältävää peliä, joita lapsesi rakastaa

 • Laura T.

Maalaaminen on täydellinen aktiviteetti, joka inspiroi luovuutta ja lapsesi varmasti rakastavat sitä sotkua, joka syntyy heidän yhdistellessään värejä ja luodessaan eläviä taideteoksia. Mutta maalaamisen ei tarvitse olla niin kovin taiteellista, vaan sitä voidaan käyttää myös monissa peleissä.

Parhaat puutarha-aktiviteetit kesälomalla 15
July

Parhaat puutarha-aktiviteetit kesälomalla

 • Laura T.

Kesä on vihdoin saapunut ja koulujen kesälomat ovat aivan kulman takana. Jos etsit hauskaa ja helppoa tapaa saada lapset pois ruutujen äärestä nauttimaan puutarhasta, nämä ulkoilma-aktiviteetit ovat juuri sitä, mitä tarvitaan ulkoilmaleikkejä varten.

Miksi sinun kannattaa valita lapsellesi World Cup 2018 -rannekkeet? 30
May

Miksi sinun kannattaa valita lapsellesi World Cup 2018 -rannekkeet?

 • Laura T.

Suurin osa lapsista on kiinnostunut jalkapallosta, joten he ovat varmasti innoistaan World Cupista, joka on alkamassa ensikuussa. Tapahtumaa voidaan pitää maailmanlaajuisesti tunnustetun urheilulajin juhlana. Lapsellesi se on tilaisuus kannustaa suosikkijoukkuettaan.

Kaikki mitä lapsesi tarvitsee penaaliinsa 23
May

Kaikki mitä lapsesi tarvitsee penaaliinsa

 • Laura T.

Kaikki lapset tarvitsevat koulua varten penaalin, joka on kätevä myös kotitehtäviä tehtäessä tai kun lapsi haluaa piirtää tai askarrella kotona.

5 asiaa, jotka lapsesi oppii ollessaan kesäleirillä 11
May

5 asiaa, jotka lapsesi oppii ollessaan kesäleirillä

 • Laura T.

Kesäleiri on täydellinen ympäristö lapsellesi oppia uusia asioita, kasvattaa itseluottamusta sekä saada uusia ystäviä. Kouluun liittyvien paineiden ulottumattomissa monet lapset kukoistavat, oppivat lisää itsestään ja kehittävät elämässä tarvittavia taitoja, joita he eivät voisi oppia luokassa.

Onko lapsesi valmis olemaan yksin kotona? 04
May

Onko lapsesi valmis olemaan yksin kotona?

 • Laura T.

Useimmille vanhemmille kysymys siitä, milloin he voivat jättää lapsensa yksin kotiin ensimmäistä kertaa on haastava. Kysymys lasten turvallisuudesta ja turvallisuudentunteesta ovat varmasti ensimmäisinä mielessäsi, minkä lisäksi mielessäsi risteilee varmasti skenaarioita siitä, mitä voisi pahimmillaan tapahtua jättäessäsi lapsen yksin kotiin.

Nimikointituotteiden käyttämisen hyödyt 30
April

Nimikointituotteiden käyttämisen hyödyt

 • Laura T.

Käypä lapsesi sitten koulua, päiväkotia tai kesäleiriä, haluat varmasti varmistaa, että he nauttivat, oppivat runsaasti uusia asioita ja ovat turvassa koko ajan.

Mitä hyötyä on lapsen lähettämisestä kesäleirille? 23
April

Mitä hyötyä on lapsen lähettämisestä kesäleirille?

 • Laura T.

Kun sää lämpenee ja päivät pitenevät, on lapsillasi mahdollisuus viettää tavallista enemmän aikaa ulkona leikkien auringonpaisteessa. Kyllä, kesä on jo hyvää vauhtia tulossa, joten on myös todennäköistä, että lapsesi koulu suunnittelee kesäleirimatkaa tai että mietit jo kuumeisesti, voisiko lapsesi viettää osan kesästä kesäleirillä työpäiviesi aikana. Jos lapsesi on päiväkodissa, saattaa myös päiväkoti suunnitella erilaisia kesäisiä retkiä.

Kuinka suojelet lastasi koulussa, jos hänellä on allergioita? 18
April

Kuinka suojelet lastasi koulussa, jos hänellä on allergioita?

 • Laura T.

Jos lapsesi kärsii allergioista, saattaa tästä aiheutua runsaasti huolta, erityisesti lapsen aloittaessa koulun, jolloin et ole itse vahtimassa huolellisesti mitä lapsesi syö eikä lapsesi ole enää valvovan silmäsi alla.

Mitä kannattaa pakata mukaan, kun lapsesi on lähdössä leirikouluun? 16
April

Mitä kannattaa pakata mukaan, kun lapsesi on lähdössä leirikouluun?

 • Laura T.

Pakkaatpa sitten lapsesi ensimmäistä tai viidettä leirikoulua varten, kannattaa pitää mielessä tietyt tavarat, jotka tulee muistaa pakata varmistaaksesi, että lapsesi pysyy kuivana ja lämpimänä, hänellä on hauskaa ja että leirikoulu sujuu mahdollisimman turvallisissa merkeissä.

Terveellisiä välipalaideoita lapsille vaikkapa kerhoon tai metsäretkelle mukaan otettaviksi 12
April

Terveellisiä välipalaideoita lapsille vaikkapa kerhoon tai metsäretkelle mukaan otettaviksi

 • Laura T.

Lähettäessäsi taaperon kerhoon tai lähtiessäsi hänen kanssaan vaikkapa metsäretkelle, on tärkeää pakata mukaan jotakin terveellistä välipalaa, jotta lapsesi jaksaa touhuta koko päivän.

Miksi lemmikkieläimen ottaminen lapselle on hyvä idea 04
April

Miksi lemmikkieläimen ottaminen lapselle on hyvä idea

 • Laura T.

Suunniteltaessa lemmikin ottamista perheeseen saatat olla huolissasi lemmikin aiheuttamasta sotkusta sekä vastuusta, joka kulkee käsi kädessä lemmikin omistamisen kanssa. Samalla lemmikkieläimen omistamisesta ja siitä, että annat lapsesi valita itselleen karvaisen lemmikin, on hyötyä monin eri tavoin.