5 maalaamista sisältävää peliä, joita lapsesi rakastaa | Nimilaput.fi
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Ilmainen toimitus!
5 maalaamista sisältävää peliä, joita lapsesi rakastaa
22
September

5 maalaamista sisältävää peliä, joita lapsesi rakastaa

  • Laura T.

Maalaaminen on täydellinen aktiviteetti, joka inspiroi luovuutta ja lapsesi varmasti rakastavat sitä sotkua, joka syntyy heidän yhdistellessään värejä ja luodessaan eläviä taideteoksia. Mutta maalaamisen ei tarvitse olla niin kovin taiteellista, vaan sitä voidaan käyttää myös monissa peleissä.

Nämä viisi maalauspeliä kolahtavat taatusti lapsiin, jotka haluavat kokeilla tänä kesänä jotakin hieman erilaista.

1. Tiimimaalaus

Tämä taidepeli on superyksinkertainen, mutta sisältää silti runsaasti kaikille sopivaa hauskanpitoa. Pystytä maalausasema ja anna jokaiselle lapselle vain 30 sekuntia aikaa maalata ennen kuin heidän pitää irrottaa otteensa pensseleistä ja antaa seuraavalle lapselle vuoro jatkaa maalausta. Näin lapset eivät voi koskaan tietää, millainen maalauksesta lopulta tulee, koska heidän luovat visionsa eittämättä eroavat toisistaan. Tämä on peli, jossa voit käyttää niin kyniä kuin värikyniäkin mielesi mukaan.

2. Sokkomaalaushaaste

Tässä haastavassa pelissä lapset työskentelevät yhdessä. Lapset jaetaan pareiksi, joista toisen silmät peitetään vaikkapa liinalla. Toiselle lapselle näytetään kuva, jonka haluat luoda uudelleen. Lapsen, joka näkee tavoitekuvan, tulee kuvailla sitä toiselle lapselle – todennäköisesti aikaansaannos on erittäin abstrakti maalaus, mutta ainakin lapsilla on hauskaa sitä luodessaan.

3. Sorminuket

Järjestä uskomaton näytös maalatuilla sorminukeilla. Jos sorminuket voi pestä ja maalata uudelleen, lapsesi voivat luoda niin monta erilaista hahmoa kuin he tarvitsevat, rohkeista ritareista pelottomiin hirviöihin. Tämä aktiviteetti on täydellinen keino inspiroida mielikuvitusta ja luovaa toimintaa.

4. Tuunattu Pictionary

Jos perheesi jo rakastaa Pictionary-klassikkopelin pelaamista, miksipä et tuunaisi peliä hieman käyttämällä pelissä maaleja? Peli on yksinkertaista pyöräyttää käyntiin ja pelaaminen saa varmasti aikaan runsaasti naurunpyrskähdyksiä – saatat jopa huomata, että omaatkin yllättäviä taiteilijan lahjoja. On hyvä idea käyttää erilaisille väreille omia pensseleitä, jotta maalit eivät sekoittuisi sekasotkuksi.

5. Autojen kilpa-ajo

Jos perheessäsi on autohullu lapsi, tämä peli on varmasti hänelle mieleen. Lisäämällä maalia leikkiautojen pyöriin voit luoda rallikartan, joka on varmasti riittävän hieno seinälle ripustettavaksi – samalla näet, onko kukaan huijannut kurveissa! Tämä peli on niin yksinkertainen, että jopa perheen nuorimmat jäsenet nauttivat siitä.

Tagit: maalauspelit, pelit lapsille, maalaavat lapset