Mitä kannattaa pakata mukaan, kun lapsesi on lähdössä leirikouluun? | Nimilaput.fi
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Ilmainen toimitus!
Mitä kannattaa pakata mukaan, kun lapsesi on lähdössä leirikouluun?
16
April

Mitä kannattaa pakata mukaan, kun lapsesi on lähdössä leirikouluun?

  • Laura T.

Pakkaatpa sitten lapsesi ensimmäistä tai viidettä leirikoulua varten, kannattaa pitää mielessä tietyt tavarat, jotka tulee muistaa pakata varmistaaksesi, että lapsesi pysyy kuivana ja lämpimänä, hänellä on hauskaa ja että leirikoulu sujuu mahdollisimman turvallisissa merkeissä.

Riippuen siitä minkä tyyppiseen leirikouluun lapsesi on osallistumassa, saatat joutua muokkaamaan pakkauslistaasi, jotta pakkaamasi tavarat vastaavat lapsen tarpeita sekä sitä ympäristöä, johon hän on menossa. Tietyt oleelliset tavarat ovat kuitenkin aina tarpeen kaikissa olosuhteissa.

Jatka lukemista ja saat vinkkejä, joiden avulla varmistat, että lapsellasi on mukanaan kaikki mitä hän tarvitsee mukavaa ja terveellistä leirikoulua varten.

Aurinkorasva ja muut henkilökohtaiset tarvikkeet

Monissa leirikouluissa lapset leikkivät runsaasti ulkona, joten on erityisen tärkeää, että he suojautuvat auringonsäteilystä aurinkorasvalla. Varmista, että valitset korkeakertoimista aurinkorasvaa, koska tämän ansiosta rasvaa ei tarvitse lisätä kovin usein ja eikä lapsesi pala kovin helposti auringossa.

Muut henkilökohtaiset tavarat, jotka ovat oleellisen tärkeitä, sisältävät hammasharjan, hammastahnan ja henkilökohtaisia hygieniatuotteita, kuten suihkugeelin ja shampoon.

Vaatteet ja jalkineet

Säästä ja leirikoulun sijainnista riippuen kannattaa valita lapsellesi mukavia vaatteita, jotka sopivat meneillään olevaan vuodenaikaan. Jos on tulossa lämpimämpää, varmista, että pakkaat mukaan t-paitoja, shortseja ja hatun. Jos on tulossa viileää, pakkaa mukaan huppareita, housuja ja paksuja sukkia. Pakkaa riittävästi vaatteita, jotta lapsesi voi harrastaa kerrospukeutumista, jos lämpötila putoaa.

Taskuraha

Vaikka suuri osa kouluretkistä ja leirikouluista toimii all-inclusive-tyylillä ja ne on yleensä maksettu kokonaisuudessaan etukäteen ennen lähtöä, saattaa lapsesi silti haluta ostaa matkan aikana itselleen esimerkiksi makeisia ja matkamuistoja, joten muista pakata mukaan lompakko, jossa on riittävästi rahaa näihin molempiin.

Uudelleen käytettävä ranneke yhteystietoineen

Jos kyseessä on lapsesi ensimmäinen leirikoulu tai kouluretki, on todennäköistä, että tunnet itsesi levottomaksi hänen ollessaan poissa kotoa ja olet kenties myös huolissasi hänen turvallisuudestaan matkan aikana. Mielenrauhan vuoksi, valitse yksi uudelleen käytettävistä rannekkeistamme. Kirjoita lapsesi nimi ja osoite rannekkeeseen, samoin kuin omat yhteystietosi, sen varalta, että lapsesi joutuu jostakin syystä matkan aikana erilleen muusta ryhmästä.

Lapsesi suosikkilelu

Lapsia usein jännittää viettää aikaa poissa kotoa ja poissa vanhempiensa luota. Tästä syystä saattaa olla hyödyllistä pakata mukaan lapsen suosikkilelu hänen kassiinsa tai matkalaukkuunsa. Lelu muistuttaa lasta kodista ja saa hänet tuntemaan olonsa turvalliseksi sekä mukavaksi.

Tagit: kouluretki, tunnisterannekkeet, uudelleen käytettävät rannekkeet, pakkaaminen, aurinkorasva, henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet, vaatteet