Kuinka välttää lapsen kouluvaatteiden katoaminen | Nimilaput.fi
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Ilmainen toimitus!
Kuinka välttää lapsen kouluvaatteiden katoaminen
04
February

Kuinka välttää lapsen kouluvaatteiden katoaminen

  • Laura T.

Jos lapsesi aloittaa pian “isojen koulussa” tai jos olet väsynyt soittelemaan ympäriinsä muiden lasten vanhemmille yrittäessäsi etsiä lapsesi kadonneita vaatekappaleita, on ehkä aika hankkia nimilappuja kouluvaatteita varten.

On helppo ymmärtää miksi lapset vahingossa päätyvät pukemaan päälleen jonkun toisen lapsen hupparin, paidan, kengät tai muita vaatteita, koska monet suositut vaatemerkit ovat niin suosittuja, että monelta lapselta löytyy samanlaisia. Tämä tieto ei kuitenkaan auta, jos olet innostunut 7-vuotias, joka haluaa vaihtaa vaatteet nopeasti liikuntatunnin jälkeen ja päästä leikkimään kavereidensa kanssa leikkipuistoon.

On kuitenkin olemassa muutamia tuotteita, jotka voivat auttaa lastasi tunnistamaan kouluvaatteensa ja lopettamaan kaikki iltasoittelut, joiden avulla yrität etsiä vaihtuneita kenkiä ja paitoja!

Kaupastamme löytyvät silitettävät nimilaput vaatteisiin ovat täydellisiä lapsille. Lisäksi ne on helppo kiinnittää samalla kun kamppailet silitettävien vaatteiden vuoren kanssa valmistautuessasi lapsesi koulun aloitukseen. Lisää nimilappuihin lapsesi nimi ja värikäs kuva, kuten perhonen. Vaikka lapsesi luokalla olisikin muutama samanniminen lapsi, pystyy lapsesi tunnistamaan omat vaatteensa söpöstä kuvasta ja tietää näin helposti mitkä vaatteet kuuluvat hänelle.

Sen lisäksi, että nimilaput voidaan kiinnittää sekunneissa, ne ovat lisäksi täysin pestäviä, joten ne eivät katoa tai irtoa muutamien pesujen jälkeen.

Verkkokauppamme valokuvatarrat ovat upea vaihtoehto erityisesti kaikista pienimmille päiväkoti-ikäisille lapsille. Näitä tarroja voi käyttää vaikkapa eväsrasioissa tai leluissa. Erityisen käteviä ne ovat lapsen siirtyessä esikouluun tai vaihtaessa päiväkotiryhmää. Valokuvatarramme auttavat varmistamaan, että lapsesi omat tavarat tulevat lapsen mukana kotiin.

Tarrojen tilaaminen on helppoa: lataa vain lapsesi kuva verkkosivullamme ja lisää lapsesi nimi. Valitse tämän jälkeen tarvitsemiesi tarrojen määrä. Tarrat toimitetaan 6 tarran arkeissa, joten voit vapaasti lisätä niitä melkein mihin tahansa tavaraan, jonka pelkäät lapsesi kenties kadottavan.

Varmista, että lapsesi tulee kotiin oikeilla kengillä, jotka ovat vieläpä oikeissa jaloissa. Tämä onnistuu valitsemalla supersöpöt nimitarrat lasten kenkiin! Jokainen nimitarrapari sisältää lapsesi etunimen ja söpön kuvan, joka on jaettu kahteen puolikkaaseen. Kun kengät laitetaan yhteen oikea kenkä oikeassa jalassa, kuvan palaset menevät yhteen ja paljastavat reippaan leijonan, söpön apinan tai pitkäkaulaisen kirahvin.

Tagit: nimilaput kouluvaatteisiin, nimitarrat lasten kenkiin, eväslaatikkotarrat, nimilaput, nimitarrat