Miksi sinun kannattaa valita lapsellesi World Cup 2018 -rannekkeet? | Nimilaput.fi
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Ilmainen toimitus!
Miksi sinun kannattaa valita lapsellesi World Cup 2018 -rannekkeet?
30
May

Miksi sinun kannattaa valita lapsellesi World Cup 2018 -rannekkeet?

  • Laura T.

Suurin osa lapsista on kiinnostunut jalkapallosta, joten he ovat varmasti innoistaan World Cupista, joka on alkamassa ensikuussa. Tapahtumaa voidaan pitää maailmanlaajuisesti tunnustetun urheilulajin juhlana. Lapsellesi se on tilaisuus kannustaa suosikkijoukkuettaan.

Olemme suunnitelleet valikoiman World Cup 2018 -aiheisia rannekkeita, jotka ovat hauskoja, silmiinpistäviä ja auttavat takaamaan lapsesi turvallisuuden missä tahansa hän liikkuukaan.

Lue lisää ottaaksesi selvää, miksi sinun kannattaa valita nämä rannekkeet lapsellesi.

Valinnanvaraa on runsaasti

32 joukkuetta pääsee joka vuosi World Cupiin ja vaikka meillä ei olekaan saatavilla jokaisen joukkueen ranneketta, löytyy valikoimastamme varmasti mukava turvaranneke jokaiselle lapselle. Tällä hetkellä verkkosivullamme on saatavilla 9 tyyliä, jotka sisältävät Ranskan, Englannin, Saksan ja Brasilian. Anna lapsesi tutustua saatavilla oleviin malleihin ennen valinnan tekemistä, sillä osa lapsista saattaa lopulta tehdä valinnan perustuen lempiväriinsä joukkueen sijaan.

Rannekkeet ovat vedenkestäviä

Ehkäpä lapsesi on lähdössä kesäleirille tai kouluretkelle, joka sisältää uimista tai vesiurheilua. Olipa tiedossa millaisia vesiaktiviteetteja tahansa, voit luottaa siihen, että nämä rannekkeet eivät vaurioidu tai katoa vedessä. Ne ovat myös mukavia, koska ne on tehty pehmeästä muovista, mikä tarkoittaa sitä, ettei lapsesi todennäköisesti ota ranneketta pois.

Ne antavat sinulle mielenrauhaa ja auttavat pitämään lapsesi turvassa

Vanhemmat eivät tiedä mitään pahempaa, kuin jatkuva huolehtiminen lapsensa hyvinvoinnista hänen ollessaan poissa vanhemman luota. Olipa kyseessä sitten loma toisen lapsen perheen kanssa, kouluretki tai harjoitusleiri lapsen urheilujoukkueen kanssa, rannekkeeseen on mahdollista kirjoittaa ylös tietoja, kuten lapsesi nimi, osoite sekä yhteystiedot, joista sinut tai lapsen valvojan tavoittaa nopeasti, jos lapsi joutuu jonkinlaisiin vaikeuksiin.

Rannekkeet ovat kohtuuhintaisia

Et ehkä pysty sijoittamaan pientä omaisuutta lapsesi turvarannekkeeseen, joten ilahdut varmasti kuullessasi, että nämä rannekkeet ovat riittävän edullisia voidaksesi valita niitä jopa useamman kuin yhden. Tämä on hyvä uutinen myös jalkapalloon intohimoisesti suhtautuville lapsille, jotka eivät yksinkertaisesti osaa valita vain yhtä suosikkijoukkuetta.

Löydät koko rannekevalikoiman verkkokaupastamme.

Tagit: World Cup 2018, rannekkeet, lapset, jalkapallo, urheilu