Kaikki mitä lapsesi tarvitsee penaaliinsa | Nimilaput.fi
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Ilmainen toimitus!
Kaikki mitä lapsesi tarvitsee penaaliinsa
23
May

Kaikki mitä lapsesi tarvitsee penaaliinsa

  • Laura T.

Kaikki lapset tarvitsevat koulua varten penaalin, joka on kätevä myös kotitehtäviä tehtäessä tai kun lapsi haluaa piirtää tai askarrella kotona.

Onpa lapsesi sitten taiteellinen ja rakastaa piirtämistä tai kielellisesti lahjakas sanaseppo, joka viettää mielellään tuntikausia kirjoittamalla tarinoita tai lapsi, joka pitää numeroista ja on haka ratkaisemaan matemaattisia tehtäviä, auttaa hyvin varusteltu penaali lasta suoriutumaan monenlaisista tehtävistä.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoa kaikista oleellisen tärkeistä välineistä, jotka tulisi aina olla lapsen saatavilla.

Lyijy- ja kuulakärkikynät

Jokaisen hyvän penaalin kulmakivi ovat tietysti lyijy- ja kuulakärkikynät. Valitse sekä mustia että sinisiä kuulakärkikyniä. Lyijykynät ovat hyviä lapsille, jotka pitävät piirtämisestä. Muista vain varmistaa, että hankit myös kumin ja teroittimen.

Värikynät

Luovat lapset eivät ole tyytyväisiä, ellei heidän penaalinsa muistuta sateenkaarta. Kun lapsella on käytössään laaja valikoima värejä, on hänellä mahdollisuus luoda silmiä hiveleviä piirustuksia ja taideteoksia, joiden luominen on täydellistä puuhaa silloin, kun tylsyys uhkaa ottaa vallan ja kun haluat pitää lapsesi kiireisenä ennen ruoka-aikaa.

Viivoitin

Jokainen töihinsä vakavasti suhtautuva lapsi tuntee olevansa hukassa ilman viivoitintaan. Käytetäänpä sitä sitten päivämäärien ja otsikoiden alleviivaamiseen työskentelyn lomassa tai matemaattisten muotojen piirtämiseen, viivoitin on oleellinen väline, jota ilman lapsen on vaikea tulla toimeen. Valitse puinen tai metallinen viivoitin, sillä ne eivät mene niin helposti rikki kuin muoviset viivoittimet.

Tarrat

Koulutarvikkeiden ei tarvitse olla tylsiä tai synkkiä, joten miksipä et laittaisi lapsesi penaaliin myös joitakin tarroja? Lapsesi voi käyttää niitä tehtäväkirjojensa koristeluun tai jopa liimata niitä penaaliinsa. Koristetarroistamme löytyy 77 erilaista tyyliä, joista jokainen sopii täydellisesti niin tytöille kuin pojillekin. Lapset valitsevat mielellään suosikkitarransa laajasta valikoimasta, joka sisältää eläimiä, kulkuvälineitä ja musiikki-instrumentteja. He voivat myös ottaa näitä tarroja mukaan kouluun ja jakaa niitä ystävilleen.

Muistilaput

On tärkeää istuttaa lapseen organisointitaitoja jo nuorella iällä ja muistilaput ovat upea tapa aloittaa. Lapsi voi käyttää muistilappuja kirjoittaakseen itselleen muistutuksia työtään koskien, lähettääkseen ystävilleen viestejä tai merkitäkseen tiettyjä sivuja työkirjoissaan.

Tagit: penaali, koulutarvikkeet, nimilaput, koristetarrat