Parhaat puutarha-aktiviteetit kesälomalla | Nimilaput.fi
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Ilmainen toimitus!
Parhaat puutarha-aktiviteetit kesälomalla
15
July

Parhaat puutarha-aktiviteetit kesälomalla

  • Laura T.

Kesä on vihdoin saapunut ja koulujen kesälomat ovat aivan kulman takana. Jos etsit hauskaa ja helppoa tapaa saada lapset pois ruutujen äärestä nauttimaan puutarhasta, nämä ulkoilma-aktiviteetit ovat juuri sitä, mitä tarvitaan ulkoilmaleikkejä varten.

Istuta värikkäitä siemeniä

Saat lapsesi helposti innostumaan puutarhan kaunistamisesta värikkäiden siementen avulla. Lapsista on mukava katsoa, kuinka kasvit kasvavat ja saat heidät ulos joka päivä huolehtimaan kasvien kastelusta. Isommat lapset saattavat kiinnostua kasvisten kasvattamisesta aterioita varten.

Kokeile taideteosten tekemistä luonnollisilla työvälineillä

Jos taiteen tekeminen on jo valmiiksi kotonasi iso hitti, mikset veisi taideaktiviteetteja ulos? Kun taideteokset tehdään ulkona, tulee sisätiloihin vähemmän sotkua ja voit kannustaa lapsia käyttämään luonnon omia työvälineitä. Harkitse paperin korvaamista pikkukivillä luodaksesi niistä taidetta maalaamalla tai kuvien luomista lehdillä painamalla tai käytä oksia maalipensseleinä.

Luo esterata

Energisten ja aktiivisten lasten vanhemmille esterata voi tarjota viihdykettä moneksi tunniksi. Käytä kodin tavaroita, kuten ämpäreitä, moppeja tai tyynyjä, joiden yli lapset voivat hypätä, joiden alle he voivat sukeltaa tai joiden ympäri he voivat juosta. Anna heidän leikkiä esteiden ympärillä luodakseen oman radan ja ole lähettyvillä ajanottokellon kanssa nähdäksesi kuka on kaikista nopein.

Järjestä aarteenetsintä

Kukapa ei haluaisi metsästää piilossa olevaa aarretta? Luomalla aarteenetsinnän tarjoat lapsille valtavan määrän hauskanpitoa kesäloman aikana. Voit luoda listan tarvikkeista, joita he tarvitsevat aarteenetsintäseikkailun tai puutarhan tutkimisen aikana tai voitte mennä kaikki yhdessä ulos merirosvoteeman inspiroiman aarrekartan johdattamina.

Etsi ötököitä ja kuoriaisia

Luonto yleensä kiehtoo lapsia ja puutarhasi on täynnä olentoja, joita lapset voivat ihailla. Näytä heille mistä he voivat löytää kaikenlaisia hurjia mönkiäisiä tarkkailtaviksi kantojen ja kivien alla piileskelevistä kuoriaisista leppäkerttuihin ja toukkiin, jotka lepäävät kasvien lehdillä.

Tee keijupuutarha

Tämä voi olla pitkäaikainen projekti, joka kestää koko kesän ja josta voidaan nauttia pitkään jälkikäteen. Keijupuutarha on pienoispuutarha, joka on täynnä kasveja ja pieniä rakenteita. Koska siitä löytyy niin monia erilaisia osia, se on ulkoilma-aktiviteetti, joka saa lapset palaamaan luokseen yhä uudelleen ja uudelleen, esimerkiksi lisäämään puutarhaan löytämiään pieniä kiviä luodakseen uuden kävelytien rakennuksen etuovelle.

Tagit: kesäloma-aktiviteetit, lapset, ulkoilmaleikit, lasten puutarha-aktiviteetit