Kadonneen kengän mysteeri | Nimilaput.fi
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Ilmainen toimitus!
Kadonneen kengän mysteeri
12
March

Kadonneen kengän mysteeri

  • Laura T.

Kuten useimmille vanhemmille tapahtuu, niin jossakin vaiheessa myös sinun lapsesi palaa koulusta tai päiväkodista ilman toista kenkää ja vietät loputtomalta tuntuvan ajanjakson etsien kenkää lapsen laukusta, autosta ja joka paikasta, jonne kadonnut kenkä olisi mahdollisesti voinut jäädä. Pikapuhelu koulun tai päiväkodin apulaiselle ei yleensä kanna hedelmää ja usein näyttääkin siltä, että kadonneen kengän kohtalona on ollut liittyä muiden kadonneiden esineiden, kuten suosikkiturvarättien, -tuttien ja -nallekarhujen, jotka näyttävät kadonneen maanpinnalta, joukkoon.

Kengät voivat olla kalliita, erityisesti koska kenkiä täytyy hankkia jatkuvasti uusia, koska ne on joko kävelty puhki tai koska ne ovat jääneet pieniksi lapsellesi, joten kadonneiden kenkien korvaaminen uusilla on aivan tarpeeton kulu, joka voi vetää perheen talouden turhankin tiukaksi.

Tämän vuoksi Nimilaput.fi-tiimi kehitti käytännöllisen, kestävän ja kauniin nimitarrat lasten kenkiin -valikoiman. Tuotetta ei ole tarkoitettu ainoastaan varmistamaan, että oikea jalka menee oikeaan kenkään, vaan myös vähentämään kadonneen kengän mysteerin toistumista!

Söpöt ja värikkäät kenkätarrat auttavat monin tavoin sinua löytämään kadonneen kengän.

Helposti huomattava kuva

Monet suosivat lapsen koulukenkinä suosittuja kenkämalleja, minkä vuoksi löytötavaralaatikosta löytyy todennäköisesti runsaasti samannäköisiä kenkiä. Tämä tietysti vaikeuttaa kadottamasi kengän löytämistä.

Kun kengissä on Nimilaput.fi-verkkokaupan kenkätarrat, on kadonnut kenkä entistä helpompi tunnistaa niissä olevien söpöjen kahteen puolikkaaseen leikattujen sarjakuvahahmojen ansiosta. Eli jos kenkä löytää tiensä löytötavaralaatikkoon, se on helppo löytää muiden samannäköisten kenkien joukosta.

Lapsen on helppo tunnistaa nimikoitu kenkä

Liikuntatunnin jälkeen lapsesi saattaa vahingossa laittaa jalkaansa kaverinsa kengän, mutta koska tarroissa on kuva ja lapsen nimi, lapsen on huomattavasti aikaisempaa helpompaa tunnistaa omat kenkänsä. Tämän ansiosta myöskään muut lapset eivät kovin helposti ota lapsesi kenkiä vahingossa mukaan kotiinsa.

Se, että muut lapset ottavat mukaansa väärän kenkäparin, on eräs suurimmista kadonneiden kenkien mysteerin aiheuttajista, mutta vaikka he veisivät kotiinsa väärät kengät jumppapusseissaan, on vanhempien helppo kertoa koulussa vieraista kengistä ja käyttää nimitarraa hyvänä lähtöpisteenä kenkien oikean omistajan selvittämisessä. Näin kengät voidaan palauttaa niiden omistajalle nopeasti.

Tagit: Kenkätarrat, kadonneet kengät, nimitarrat lasten kenkiin