Ulkoiluideoita jouluiltaa varten perheille, joissa on pieniä lapsia | Nimilaput.fi
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Ilmainen toimitus!
Ulkoiluideoita jouluiltaa varten perheille, joissa on pieniä lapsia
17
December

Ulkoiluideoita jouluiltaa varten perheille, joissa on pieniä lapsia

  • Laura T.

Kaikki juhla-ajan ihmetys ja jännitys tekee joulusta aivan erityistä aikaa pienille lapsille, joten se on upea mahdollisuus saada heidät ulkoilemaan ja hankkimaan kokemuksia siitä kaikesta, mitä luonto voi tarjota tänä vuoden taianomaisena aikana.

Vaikka sää saattaakin olla hieman viileä, pukeudu lämpimästi pikkuistesi kanssa ja suuntaa ulkoaktiviteettien pariin auttaaksesi koko perhettä saavuttamaan joulun hengen.

Valopolku naapurustossa

Monet perheet koristelevat kotinsa upeilla valoilla ja jouluhahmoilla, joten naapurustosi tutkiminen ja kauneimpien koristelujen etsiminen on upea tapa saada pikkuiset ulos ja saamaan hieman liikuntaa samalla.

Vanhemmat voivat pähkäillä energialaskujen suuruutta, samalla kun lapset nauttivat valoista. Tämän jälkeen onkin aika palata kotiin hyvin ansaittujen kaakaokuppien ääreen.

Joulutorit

Monilla paikkakunnilla järjestetään tunnelmallisia joulutoreja, joista löytyy monia herkkuja ja vaikkapa viime hetken lahjaideoita pukinkonttiin. Lapsille torit tarjoavat upean elämyksen, joka auttaa valmistautumaan tulevaan juhlaan.

Ennen joulutorille suuntaamista, kannattaa varmistaa, että lapsesi tietävät, mitä heidän tulee tehdä, jos he joutuvat eroon sinusta ja että heillä on ranteissaan uudelleen käytettävät turvarannekkeemme katoamisten varalta. Tämä lisää torilla vierailun turvallisuutta.

Lumiukot ja -akat

Jos maassa vain on riittävästi lunta, on lumiukkojen ja -akkojen tai vaikka kokonaisen lumimaailman tekeminen hauskaa puuhaa! Suunnitelkaa yhdessä aivan erityisiä lumiukkoja, jotka voi personoida vaikkapa vanhoilla kaulahuiveilla ja suurilla porkkananenillä.

Tagit: Jouluaktiviteetit pienille lapsille, Jouluillat ulkona, Uudelleen käytettävät turvarannekkeet