Miksi kännykän seuranta -applikaatiot ovat oivallinen tapa tarjota lisää itsenäisyyttä vanhemmille lapsille | Nimilaput.fi
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Ilmainen toimitus!
Miksi kännykän seuranta -applikaatiot ovat oivallinen tapa tarjota lisää itsenäisyyttä vanhemmille lapsille
29
November

Miksi kännykän seuranta -applikaatiot ovat oivallinen tapa tarjota lisää itsenäisyyttä vanhemmille lapsille

  • Laura T.

Kaikki vanhemmat pelkäävät aikaa, jolloin lapsi alkaa painostaa saadakseen yhä enemmän ja yhä suuremmassa määrin itsenäisyyttä sekä mahdollisuuden tehdä asioita ilman vanhempia.

Tämä kaikki kuuluu kasvamiseen, mutta pyyntö päästä ilman valvontaa paikalliseen kauppaan tai iltapäivällä elokuviin ystävien kanssa, saa silti kenet tahansa vanhemman huolestumaan.

Jos olet sitä mieltä, että lapsesi on pian riittävän vanha ottamaan tämän askeleen kohti maailmaa ilman sinua, kannattaa tutustua laajaan valikoimaan kännykän seuranta -applikaatioita, jotka voivat auttaa antamaan sinulle ylimääräistä mielenrauhaa ja lapsellesi hieman ylimääräistä vapautta.

PocketFinder

PocketFinderia voidaan käyttää ympäri Eurooppaa ja se toimii käyttäen lapsesi tai teinisi kännykän GPS:aa kertoakseen sinulle lapsesi sijainnin.

Siinä on myös ominaisuus, joka varoittaa, jos lapsesi matkustaa nopeammin kuin kävelynopeudella, esimerkiksi, jos hän on liikkuvassa liikennevälineessä.

Se on helppokäyttöinen ja voidaan linkittää mobiililaitteeseesi, jotta voit nähdä tarkasti reaaliajassa, missä lapsesi on.

Käyttö maksaa noin 9€ kuukaudessa, joten se ei ole aivan halpaa, mutta se on pieni hinta, jos haluat tarjota lapsellesi hieman lisävapautta ilman huolta.

Find my Friends / Locate my Friends

Tämä applikaatio on saatavilla sekä iOS- että Android-puhelimiin ja nämä älyapplikaatiot toimivat melko lailla samoin kuin PocketFinder, mutta ilman liikkuvan kulkuneuvon hälytyksiä.

Applikaation voi ladata ilmaiseksi ja lapsesi kännykkä on helppo lisätä applikaatioon, jotta voit tarkistaa, että hän on siellä, missä sanoo olevansa ja ettei hän ole vaikeuksissa.

Paxie Band

Vaikka tämä ei olekaan kännykkä-applikaatio, niin Paxie Band toimii käyttäen GPS:aa ja sitä voidaan seurata käyttäen tietokonettasi tai kännykkääsi. Upea juttu näissä älypannoissa on se, että voit asettaa ennalta rajat, joiden ylittäminen lähettää hälytyksen, jos lapsesi menee liian kauaksi sieltä, missä hänen tulisi olla.

Pannat myös näyttävät melko lailla urheilupannoilta ja niitä on saatavilla laaja värivalikoima, mikä tekee niistä coolin asusteen, jota lapsesi pitää mielellään lähtiessään ulos ilman sinua. Ainoa huono puoli on se, etteivät ne tarjoa mahdollisuutta vastavuoroiseen yhteydenpitoon, joten sinun tulee silti varustaa lapsesi kännykällä.

Tagit: Lapsen kännykän seuranta, lapsen turvallisuus, lapsen seuranta GPS:lla