Parhaat vinkit, joiden avulla opetat lapsen pukeutumaan itse | Nimilaput.fi
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Ilmainen toimitus!
Parhaat vinkit, joiden avulla opetat lapsen pukeutumaan itse
19
March

Parhaat vinkit, joiden avulla opetat lapsen pukeutumaan itse

  • Laura T.

Aamut pienten lasten kanssa voivat olla vanhemmille yhtä tuskaa. Parhaimmillaankin lasten saaminen ylös sängystä, syöminen ja pukeminen päiväkoti- tai koulupäivää varten voi olla stressaavaa, joten kun lapsesi alkaa kiinnostua pukeutumisesta itsenäisesti aamuisin, tämä on varmasti hieno juttu, eikö?

Ikävä kyllä, kun jätät lapsesi tekemään omia päätöksiä pukeutumisensa suhteen, saatat päätyä tilanteeseen, jossa pikkuisesi suuntaa päiväkotiin tai kouluun merirosvoksi pukeutuneena pyjaman alaosassa, joten lapsi tarvitsee hieman apua oppiakseen, millainen pukeutuminen on sopivaa tulevaa päivää varten.

Kokeile näitä vinkkejä aloittaessasi opettamaan lapsiasi pukeutumaan itsenäisesti ja toivottavasti aamuistasi tulee huomattavasti aikaisempaa helpompia!

Tee pukemisesta peli

Lapset oppivat leikin kautta, joten paras tapa opettaa uusia taitoja on käyttää pelejä takaamaan, että tiedot uppoavat. Värikkäistä paperiarkeista teet helposti paperinuken vaatteineen, samanlaisen kuin sinulla ehkä oli nuorempana, jota voit käyttää opettaessasi lapselle millaiset vaatteet sopivat mihinkin tilanteeseen.

Kysy lapseltasi millaiset vaatekokonaisuudet sopivat mihinkin tilanteeseen, kuten kouluun, puistoon tai mentäessä kaverin luokse yökylään. Tämä auttaa häntä oppimaan, millaiset asukokonaisuudet ovat sopivia erilaisissa tilanteissa.

Palkitse onnistumisista

Joka kerta, kun lapsesi pukee itse itsenä oikein, kultainen tähti palkintotaulussa tai palkintomerkki tätä tarkoitusta varten valitussa purkissa on hyvä tapa motivoida lasta sellaisina päivinä, joina hän mieluummin leikkisi leluillaan kuin valmistautuisi kouluunlähtöä varten!

Tee oppimisesta helppoa

Pukeutuminen on jotakin sellaista, jota me aikuiset pidämme itsestäänselvyytenä, koska olemme harjoitelleet paljon, mutta perheen pienimmille se ei ole aivan niin helppoa. Voi olla todella haastavaa tietää, miten päin huppari menee pään yli ja mikä kenkä menee mihinkin jalkaan, joten opeta lapsellesi, että vaatteiden pesulaput menevät taakse ja lisää niihin vielä verkkokaupastamme löytyvät silitettävät nimilaput vaatteisiin , jotta niissä on värikäs merkki osoittamassa paidan, housujen tai hupparin takaosaa.

Nimitarrat kenkiin ovat myös nerokas ajansäästäjä, koska niissä on söpö ja värikäs kuva leikattuna kahteen puolikkaaseen, joista muodostuu kokonainen kuva, kun kengät laitetaan oikein vierekkäin. Tarrat ovatkin hyvä väline, joka auttaa sinua opettamaan lapsellesi, kuinka hän voi laittaa kenkänsä oikeisiin jalkoihin.

Tagit: silitettävät nimilaput vaatteisiin, nimitarrat lasten kenkiin, vinkkejä lasten itsenäiseen pukeutumiseen