Kuinka vähentää aamukiirettä ja stressiä käyttämällä Nimilaput.fi-verkkokaupan nimilappuja ja nimitarroja kenkiin | Nimilaput.fi
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Ilmainen toimitus!
Kuinka vähentää aamukiirettä ja stressiä käyttämällä Nimilaput.fi-verkkokaupan nimilappuja ja nimitarroja kenkiin
01
March

Kuinka vähentää aamukiirettä ja stressiä käyttämällä Nimilaput.fi-verkkokaupan nimilappuja ja nimitarroja kenkiin

  • Laura T.

Kysy keneltä tahansa vanhemmalta, mikä on heidän päiviensä stressaavin aika, ja voit vaikka löydä vetoa, että useimmat heistä sanovat epäröimättä aamujen olevan kaikista haastavimpia.

Ympäriinsä juokseminen yrittäessäsi saada itsesi puettua, lapset ruokittua ja valmistaessasi heitä koulu- tai päiväkotipäivää varten, on aivan varmasti omiaan nostamaan stressitasoa jo ennen kuin olet edes astunut ulos kotiovesta. Tämän seurauksena monet uupuneet vanhemmat etsivät toistuvasti tapoja, joiden avulla he voisivat vähentää aamujen kaoottisuutta ja saada päivilleen rennomman ja vähemmän haasteita sisältävän alun.

”Mutta heräämme jo tunnin aikaisemmin kuin lapset!”, kuulemme sinun itkevän! Rentoudu, meillä on upea ratkaisu aamun kiireen ja stressitasojen päihittämiseen, eikä tämä tarkoita sitä, että sinun pitäisi herätä kukonlaulun aikaan. Lisäksi ratkaisu on yhtä helppoa kuin kuoriminen, silittäminen ja liimaaminen!

Nimilaput.fi-tiimimme on luonut useiden vuosien ajan helposti kiinnitettäviä nimitarroja, -lappuja ja kenkätarroja, joista silitettävät nimilaput vaatteisiin ovat oiva valinta halutessasi nimikoida lastenvaatteet. Laput ovat täydellinen tapa kannustaa lapsia itsenäisyyteen ja auttaa heitä pukeutumaan itsenäisesti.

Näissä nimilapuissa on värikäs sarjakuvamaisesti piirretty hahmo, kuten perhonen, leijona tai hauska apina, ja lapsesi nimi. Lisäksi nimilappuja on saatavana erityisen suurena kokona, mikä sopii erityisen hyvin koulussa pidettäviin collegepaitoihin, takkeihin ja jakkuihin sekä erityisen pienenä kokona, jossa ei ole kuvaa ja joka sopii täydellisesti paitoihin, hameisiin, housuihin sekä liikuntavaatteisiin.

Nämä nimilaput ovat erittäin suosittuja vanhempien keskuudessa, koska niiden ansiosta vanhempien ei tarvitse viettää arvokasta perheaikaa ensin etsien neulaa ja lankaa ympäri taloa ja vielä tämän jälkeen ommellen lappuja hiki hatussa kiinni vaatteisiin - nämä nimilaput kiinnitetään silitysrautaa käyttäen. Tämä on helpointa tehdä tyhjentäessäsi pyykkikorista pestyt vaatteet ja valmistautuessasi maanantaiaamuun.

Toinen hyöty verkkokauppamme silitettävät nimilaput -tuotteissa on se tosiasia, että lapset rakastavat lappujen värikkäitä kuvia ja tämä voi antaa heille aivan uudenlaista motivaatiota haluta pukeutua itsenäisesti ja oikein – täydellistä kiireisille vanhemmille, jotka haluavat säästää hieman aikaa joka aamu.

Ethän unohda kenkiä! Olemme luoneet myös supersuloiset nimitarrat lasten kenkiin lapsesi nimellä ja söpöllä kuvalla täydennettyinä. Tarroissa oleva kuva paljastaa söpön nallekarhun tai apinan, kun kengät on laitettu yhteen oikein päin. Näin lapsi oppii, kumpi kenkä menee kumpaan jalkaan ilman, että sinun täytyy auttaa häntä.

Koska silitettävät nimilappumme ja kenkätarramme ovat täysin vedenpitäviä, pesunkestäviä ja kulutusta kestäviä, ne tarjoavat upean ratkaisun kiireisille vanhemmille, jotka toivovat voivansa aloittaa päivänsä stressittömästi.

Tagit: silitettävät nimilaput vaatteisiin, nimitarrat lasten kenkiin, nimilaput kouluvaatteisiin