3 ravintorikasta aamupalaideaa kiireisiin aamuihin | Nimilaput.fi
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Ilmainen toimitus!
3 ravintorikasta aamupalaideaa kiireisiin aamuihin
18
February

3 ravintorikasta aamupalaideaa kiireisiin aamuihin

  • Laura T.

Kadonneiden koulukirjojen, jääkuutioksi jäätyneen auton ja yön aikana kadonneiden liikuntavaatteiden pyörteessä jopa kaikista organisoituneimmat vanhemmat saattavat kokea aamut haastavina.

Ja vaikka aamuisin on kovin vähän aikaa miettiä sitä mitä itse söisi, niin haluat silti varmistaa, että annat lapsillesi hyvän alun päivään ravintorikkaiden ja tasapainoisten aamupalojen muodossa, joiden valmistaminen ei kestä tunteja.

Tämän vuoksi keräsimme yhteen muutaman suosikki-ideamme ravintorikkaiden aamupalojen joukosta kiireisten aamujen varalle auttaaksemme säästämään arvokasta aikaa, mikä puolestaan auttaa selvittelemään yleisiä aamudraamoja.

Superfood-aamupalapatukat

Niille, jotka tavallisesti päätyvät siivoamaan joka aamu paahtoleivän murusia autosta, nämä superfood-aamupalapatukat ovat upea ateria, jonka voi nauttia liikkeellä ollessa! On parasta valmistaa ne edellisiltana ja jättää ne yön yli jääkaappiin, jotta aamulla patukat voi vain napata mukaan ja lähteä liikkeelle.

Patukoiden valmistaminen on yksinkertaista. Yhdistä vain kaurahiutaleita, siemeniä, pähkinöitä ja mustikoita (tai kuivattuja hedelmiä, jos pidät niistä enemmän) muutamaan ruokalusikalliseen luonnonhunajaa. Sekoita ainesosat hyvin, ennen kuin laitat seoksen matalaan astiaan painellen sen hyvin astiaan. Anna asettua yön yli. Aamulla sinun tarvitsee vain leikata patukoita ja olet valmis lähtemään matkaan!

Yön aikana valmistuvat kaurapannut

Tämä vaihtoehto on superedullista ja täyttävää! Nämä yön aikana valmistuvat kaurapannut vapauttavat hitaasti hiilihydraatteja, mikä pitää lapsesi liikkeessä lounasaikaan asti. Voit saada lapset mukaan tämän aamupalaidean suunnitteluun pyytämällä heitä valitsemaan muutaman suosikkihedelmänsä, joita he voivat lisätä pannun päälle sen jälkeen, kun pannuun on laitettu maitoa ja kaurahiutaleita.

Kaurahiutaleet imevät nesteen yönaikana, mikä tekee niistä ihanan pehmeitä ja valmiita syötäviksi, joten laita pannut jääkaappiin yön oli ja viimeistele pannut nopeasti värikkäillä ja energiapitoisilla hedelmillä taataksesi lapsillesi hyvän alun päivälle.

Banaani- ja suklaapallot

Jos yrität päästä eroon sokerisista muroista, tämä resepti voi auttaa tyydyttämään minkä tahansa herkkuhampaan kolotuksen luonnollisilla ainesosillaan. Valitse muutama ylikypsä banaani, joka on jo alkanut pehmetä, ja lisää energiapitoisia kaurahiutaleita kulhoon. Sinun täytyy muussata banaaneja, kunnes ne pehmenevät, jotta kaurahiutaleet menevät sekaisin banaanin kanssa, joten käytä puista lusikkaa ja käsivoimiasi!

Kun seos on mennyt kunnolla sekaisin, lisää joukkoon muutama siivu tummaa suklaata ja muovaa seoksesta palloja. Laita pallot tämän jälkeen uunipellille ja paista herkulliset pallot kypsiksi. Saat näin supermakean mutta ravintorikkaan aamupalan tai iltapäivän välipalan, joka säilyy jääkaapissa jopa kolme päivää.

Tagit: Kiireisten aamujen aamupalaideat, aamupalareseptit lapsille, ravintorikkaat aamupalaideat