LAPSET | Nimilaput.fi
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
Ilmainen toimitus!

LAPSET

Parhaat puutarha-aktiviteetit kesälomalla 15
July

Parhaat puutarha-aktiviteetit kesälomalla

  • Laura T.

Kesä on vihdoin saapunut ja koulujen kesälomat ovat aivan kulman takana. Jos etsit hauskaa ja helppoa tapaa saada lapset pois ruutujen äärestä nauttimaan puutarhasta, nämä ulkoilma-aktiviteetit ovat juuri sitä, mitä tarvitaan ulkoilmaleikkejä varten.

Miksi sinun kannattaa valita lapsellesi World Cup 2018 -rannekkeet? 30
May

Miksi sinun kannattaa valita lapsellesi World Cup 2018 -rannekkeet?

  • Laura T.

Suurin osa lapsista on kiinnostunut jalkapallosta, joten he ovat varmasti innoistaan World Cupista, joka on alkamassa ensikuussa. Tapahtumaa voidaan pitää maailmanlaajuisesti tunnustetun urheilulajin juhlana. Lapsellesi se on tilaisuus kannustaa suosikkijoukkuettaan.

5 asiaa, jotka lapsesi oppii ollessaan kesäleirillä 11
May

5 asiaa, jotka lapsesi oppii ollessaan kesäleirillä

  • Laura T.

Kesäleiri on täydellinen ympäristö lapsellesi oppia uusia asioita, kasvattaa itseluottamusta sekä saada uusia ystäviä. Kouluun liittyvien paineiden ulottumattomissa monet lapset kukoistavat, oppivat lisää itsestään ja kehittävät elämässä tarvittavia taitoja, joita he eivät voisi oppia luokassa.

Onko lapsesi valmis olemaan yksin kotona? 04
May

Onko lapsesi valmis olemaan yksin kotona?

  • Laura T.

Useimmille vanhemmille kysymys siitä, milloin he voivat jättää lapsensa yksin kotiin ensimmäistä kertaa on haastava. Kysymys lasten turvallisuudesta ja turvallisuudentunteesta ovat varmasti ensimmäisinä mielessäsi, minkä lisäksi mielessäsi risteilee varmasti skenaarioita siitä, mitä voisi pahimmillaan tapahtua jättäessäsi lapsen yksin kotiin.

Nimikointituotteiden käyttämisen hyödyt 30
April

Nimikointituotteiden käyttämisen hyödyt

  • Laura T.

Käypä lapsesi sitten koulua, päiväkotia tai kesäleiriä, haluat varmasti varmistaa, että he nauttivat, oppivat runsaasti uusia asioita ja ovat turvassa koko ajan.

Terveellisiä välipalaideoita lapsille vaikkapa kerhoon tai metsäretkelle mukaan otettaviksi 12
April

Terveellisiä välipalaideoita lapsille vaikkapa kerhoon tai metsäretkelle mukaan otettaviksi

  • Laura T.

Lähettäessäsi taaperon kerhoon tai lähtiessäsi hänen kanssaan vaikkapa metsäretkelle, on tärkeää pakata mukaan jotakin terveellistä välipalaa, jotta lapsesi jaksaa touhuta koko päivän.

Miksi lemmikkieläimen ottaminen lapselle on hyvä idea 04
April

Miksi lemmikkieläimen ottaminen lapselle on hyvä idea

  • Laura T.

Suunniteltaessa lemmikin ottamista perheeseen saatat olla huolissasi lemmikin aiheuttamasta sotkusta sekä vastuusta, joka kulkee käsi kädessä lemmikin omistamisen kanssa. Samalla lemmikkieläimen omistamisesta ja siitä, että annat lapsesi valita itselleen karvaisen lemmikin, on hyötyä monin eri tavoin.